για πληροφορίες - κρατήσεις στο 210 52 34 850 ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
1η Μέρα: Μύλος Ξωτικών – Τρίκαλα – Καλαμπάκα
Συγκέντρωση στην οδό Φιλελλήνων ώρα 06:30 και αναχώρηση 07:00 για την Καλαμπάκα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απολαύστε τους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου μας στην Καλαμπάκα Divani Meteora Hotel, όπου υπάρχει μπαρ, εστιατόριο, σπα, εσωτερική θερμενόμενη πισίνα και γυμναστήριο. Έφτασε η ώρα να επισκεφτούμε τον μύλο των ξωτικών. Για ακόμη μια χρονιά δίνει το νέο του ραντεβού με μικρούς και μεγάλους, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδος, για να απολαύσετε με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Άπλετος ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφτείτε όλες τις δράσεις του μύλου σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ. Διανυκτέρευση.
2η Μέρα: Μύλος Ξωτικών – Μετέωρα – Τρίκαλα
Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στα μοναδικά μοναστήρια των Μετεώρων πάνω από την Καλαμπάκα. Θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε για τα Τρίκαλα όπου θα δούμε το Κουρσούμ Τζαμί, το μοναδικό έργο του μεγάλου Σινάν στον ελλαδικό χώρο, το Ληθαίο ποταμό με την μεταλλική γαλλική γέφυρα, τον πεζόδρομο, την παλιά γειτονιά και το φρούριο με το ρολόι σήμα κατατεθέν της πόλης. Ελεύθερος χρόνος στα Τρίκαλα και για όσους επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν για ακόμα μία φορά τον Μύλο των Ξωτικών. Το απόγευμα αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τέλος εκδρομής.
Περιλαμβάνονται:
- Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις με σύγχρονα, κλιματιζόμενα πούλμαν
- Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Divani Meteora Hotel με μπουφέ πρωινό
- Ημιδιατροφή (1 πρωινό και 1 δείπνο σε μπουφέ)
- Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
- Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
- Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
- Φ.Π.Α.
- ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
Δεν περιλαμβάνονται:
- Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια, νυκτερινά κέντρα, θεάματα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κλπ. και ότι δεν αναγράφεται ρητά στα "Περιλαμβάνει"
- Φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία
Τιμές συμμετοχής, κατ' άτομο:
Ξενοδοχείο | Αναχωρήσεις | Σε δίκλινο | Μονόκλινο | παιδικό |
Divani Palace Meteora 4* lux |
25/11, 02/12, 09/12, 16/12 | 165 € | - | 115 € |