210 5234 850

Σωκράτους 48, Ομόνοια - 2ος όροφος

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ αεροπορικώς - 4-5 μέρες από 285€

 • Μίνι Τίτλος: Βουδαπέστη
 • Διάρκεια: 4-5 μέρες
 • Τιμή: από 285€
 • Μίνι Περιγραφή: Με Aegean - αναχώρηση Κάθε Τρίτη & Παρασκευή
 • Μινι Περιγραφή 2: ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ – ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΙΣΕΡΓΚΡΑΝΤ - ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ – ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

        για  κρατήσεις   στο:    210-52 34 850    ή  στείλτε   e-mail:  στο  info@byzantino.gr

   Αναχωρήσεις:     4μέρες:  κάθε Τρίτη & 5 μέρες:  κάθε Παρασκευή

1η ημέρα: Αθήνα - Βουδαπέστη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Μαγυάρων. Άφιξη και αμέσως μετά ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, όπου θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της πόλης, την Πλατεία Ηρώων, την λεωφόρο Αντράσσυ, την Όπερα, το Κοινοβούλιο (εξωτερικά), το Δούναβη με τις όμορφες γέφυρες, το Νησί της Μαργαρίτας, τον Πύργο των Ψαράδων και τον Λόφο του Γκέλλερτ. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο της ημέρας στη διάθεσή σας, να κάνετε τη βόλτα σας στην περίφημη Vaci Utca, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας στα φημισμένα Καφέ Gerbaeud & New York. Κυριότερο σημείο της Βουδαπέστης είναι η πλατεία Vörösmarty στην καρδιά της πόλης στο τέλος της Váci utca. Για το βράδυ, σας προτείνουμε να περάσουμε μια όμορφη νύχτα με τσιγγάνικα βιολιά, τοπική κουζίνα & αίμα του Ταύρου! 

2η ημέρα: Βουδαπέστη – Προαιρετική εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά
Πρόγευμα. Προαιρετικά (έξοδα ατομικά) αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Αγ. Ανδρέας, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα, η περιοχή φημίζεται για τα καλά κρασιά. Συνεχίζουμε για το Βίσσεγκραντ, το ιστορικό αξιοθέατο της μαγευτικής Καμπής του Δούναβη. Από το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο ανά την Ευρώπη βασιλικό ανάκτορο του, σώζονται μόνο λίγα ερείπια, η αναγεννησιακού ρυθμού επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλιά σχέδια. Στη συνεχεία χρόνος για προαιρετικό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Ακολουθεί βόλτα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με την Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας από όπου θα απολαύσουμε το θέαμα που προσφέρει ο Δούναβης και θα εντυπωσιαστούμε από τον ο Άγιος Στέφανος φωτισμένος στον απέναντι λόφο της Ουγγαρίας. Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε τη βόλτα σας, δίπλα στο Δούναβη. 

3η ημέρα: Βουδαπέστη
Πρωινό και ολόκληρη η μέρα είναι σήμερα στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε να συμβουλευθείτε τις προτάσεις του αρχηγού σας. Περιδιαβείτε στα σοκάκια της παλιάς πόλης που μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή η στην πολύβουη πλευρά της πόλης την Πέστη. Είναι επίσης θαυμάσια ευκαιρία για χαλάρωση στα περίφημα ιαματικά νερά σε κάποιο από τα δημόσια λουτρά της πόλης, όπως στο ιστορικό ξενοδοχείο Gellert στην πλευρά της Βούδας. Μία επίσκεψη στη Σκεπαστή Αγορά που αποτελεί μέρος από την καθημερινή ζωή των Ούγγρων, θα σας γεμίσει αρώματα και τοπικό χρώμα, ευκαιρία να αγοράσετε το περίφημο ουγγαρέζικο σαλάμι, τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα, καθώς και τα ονομαστά τους κρασιά. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία κρουαζιέρα στα νερά του Δούναβη, η εικόνα της φωταγωγημένης πόλης είναι πράγματι μαγική! Διανυκτέρευση. 

4η ημέρα: Βουδαπέστη - Αθήνα
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Οι αναμνήσεις από την πανέμορφη «Κόρη του Δούναβη» θα συνοδέψουν το ταξίδι της επιστροφής μας.
Για όσους επιλέξουν το 5ήμερο πρόγραμμα 3η – 4η ημέρα: Βουδαπέστη
Πρωινό και ολόκληρη η μέρα είναι σήμερα στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε να συμβουλευθείτε τις προτάσεις του αρχηγού σας. Περιδιαβείτε στα σοκάκια της παλιάς πόλης που μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή η στην πολύβουη πλευρά της πόλης την Πέστη.  Είναι επίσης θαυμάσια ευκαιρία για χαλάρωση στα περίφημα ιαματικά νερά σε κάποιο από τα δημόσια λουτρά της πόλης, όπως στο ιστορικό ξενοδοχείο Gellert στην πλευρά της Βούδας. Μία επίσκεψη στη Σκεπαστή Αγορά που αποτελεί μέρος από την καθημερινή ζωή των Ούγγρων, θα σας γεμίσει αρώματα και τοπικό χρώμα, ευκαιρία να αγοράσετε το περίφημο ουγγαρέζικο σαλάμι, τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα, καθώς και τα ονομαστά τους κρασιά. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία κρουαζιέρα στα νερά του Δούναβη, η εικόνα της φωταγωγημένης πόλης είναι πράγματι μαγική! Διανυκτέρευση. 

5η ημέρα: Βουδαπέστη - Αθήνα
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα, με τις ομορφότερες αναμνήσεις από την πανέμορφη «Κόρη του Δούναβη».

** Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής **

Οι τιμές ισχύουν μέχρι 18 Μαρτίου’18, εκτός υψηλών περιόδων & αργιών και για περιορισμένο αριθμό θέσεων


Περιλαμβάνονται:

 • · Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βουδαπέστη-Αθήνα, με πτήσεις της Aegean (χειραποσκευή 8 κιλών)
 • · Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* ή 5* της επιλογής σας με πρωινό καθημερινά
 • · Ξενάγηση στη Βουδαπέστη με τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό
 • · Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στη Βουδαπέστη
 • · Ενημερωτικά έντυπα, χάρτες
 • · Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • · Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι 150€
 • · Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

 • Σημείωση : Επιπλέον κόστος αποσκευής 23 κιλών ανά άτομο 45 €. Ενημερώστε μας με την κράτησή σας.

Τιμές συμμετοχής, κατ' άτομο:  

Ημέρες Ξενοδοχειο Σε δίκλινο Παιδικό  Σε μονόκλινο
4 μέρες
κάθε Τρίτη
εώς 13/3

Atrium Fashion Hotel 4*
Mercure Buda 4* 

285 €  + 65

 La Prima Fashion Boutique Hotel 4*
Estilo Fashion Boutique
Mercure Korona 4*
Novotel Centrum 4*

325 €  +90
 Buddha Bar Klotild Palace 5*   525 €  + 205
5 μέρες
κάθε Παρασκευή
ε
ώς 13/3 
 Atrium Fashion Hotel 4*
Mercure Buda 4*
315 €  - + 90 

La Prima Fashion Boutique Hotel 4*
Estilo Fashion Boutique Hotel 4*
Mercure Korona 4*
Novotel Centrum 4*

 355 €  -  + 120
 Buddha Bar Klotild Palace 5*  625 €  -  + 290

 * έως 12 ετών, σε τρίκλινο με 2 ενήλικες

        για  κρατήσεις   στο:    210-52 34 850    ή  στείλτε   e-mail:  στο  info@byzantino.gr 

Προτεινόμενα Προγράμματα